kpm-kompresori

Servis kompresora, servis vakum pumpi, servis i prodaja Hyundai vozila, servis polovnih vozila, separatori ulja, filteri vazduha, filteri ulja, Atlas Copco

 

Servis i prodaja vakum pumpi


Prodaja vakum pumpi

 

Od 1923, Pneumofore projektuje i proizvodi krilne rotacione vakum pumpe sa stalnim fokusom na poboljšanje efikasnosti. Danas, Pneumofore Vakum odeljenje obezbeđuje rešenja i podršku za inženjering industrijskih postrojenja širom sveta, sa jakim fokusom na centralizovano vakuum snabdevanje.

Naši proizvodi, primena analize i podrška nakon kupovine, obezbeđuje najniže troškove životnog ciklusa sistema za Pneumofore klijente. Najveće krilne rotacione vakum pumpe su danas dostupne kroz Pneumofore's UV seriju, vodeće su na tržištu u industriji za proizvodnju šupljeg stakla, ali brzo su počele da stiču popularnost i za brojne druge primene. KPM Automobili d.o.o. su ovlašćeni distributer proizvodnog programa i rezervnih delova firme Pneumofore na teritoriji Srbije.

 

Dizajn proizvoda

 

Iako početne investicije u vakum sistem predstavlja samo deo ukupnih troškova životnog ciklusa, svaki deo dizajna mašine može drastično promeniti sve ostale faktore troškova tokom svog života. Pneumofore primarni ciljevi projektovanja su:

- Iako početne investicije u vakum sistem predstavlja samo deo ukupnih troškova životnog ciklusa,

- svaki deo dizajna mašine može drastično promeniti sve ostale faktore troškova tokom svog života.

 

Pneumofore primarni ciljevi projektovanja su:

- smanjite učestalost intervencija održavanja,

- smanjiti trajanje jedne intervencije,

- smanjiti potrošnjui,

- poboljšati pouzdanost,

- poboljšati efikasnost,

- povećaj trajnost glavnih komponenti,

- omogući široko dostupne komponente, pružajući punu prednost sistemu "ključ u ruke".

 

Analiza primene opreme

 

Sistem vakum postrojenja mora biti konfigurisan u skladu sa specifičnim zahteva korisnika. U cilju ostvarivanja maksimalne pouzdanosti i efikasnosti, svaka primena vakum  sistema pojedinačno je ispitana i analizirana za izbor i dimenzionisanje prave  vakumske pumpe i ostalih elemenata vakum sistema. Stručnjaci iz KPM obavljaju ovu uslugu, kao redovnu proceduru za svaki projekat:

 

- procena vakum potreba,

- precizna raspodela i distribucija vakuma,

- tačno dimenzionisanje kolektora,

- ispravno dimenzionisanje vakum rezervoara.

Podrška nakon kupovine

 

Pneumofore se trudi da troškovi korišćenja tokom životnog ciklusa sistema i dalje smanjuju i nakon nstalacije. Redovno održavanje i ostale naše usluge nakon kupovine igraju glavnu ulogu u pomaganju klijentima da obezbede pun potencijal performansi svojih vakum sistema. Nakon podrške korisnicima kroz početni proces specifikacije, raspored, definisanje i instalacije, opreme, KPM Automobili uzimaju aktivnu ulogu u optimizaciji ukupne performanse sistema u toku redovnog rada. KPM stručnjaci i naši partneri pružaju punu podršku našim klijentima za redovno funkcionisanje i održavanje radi dugoročne upotrebe. KPM Ugovori o održavanju sistema pružaju krajnjim korisnicima veliku sigurnost, kao i mogućnost da koriste  proširenu garanciju za sisteme koje poseduju.