Servis i prodaja vakum pumpi

 

Prodaja vakum pumpi

 

Od 1923, Pneumofore projektuje i proizvodi krilne rotacione vakum pumpe sa stalnim fokusom na poboljšanje efikasnosti. Danas, Pneumofore Vakum odeljenje obezbeđuje rešenja i podršku za inženjering industrijskih postrojenja širom sveta, sa jakim fokusom na centralizovano vakuum snabdevanje.

Naši proizvodi, primena analize i podrška nakon kupovine, obezbeđuje najniže troškove životnog ciklusa sistema za Pneumofore klijente. Najveće krilne rotacione vakum pumpe su danas dostupne kroz Pneumofore's UV seriju, vodeće su na tržištu u industriji za proizvodnju šupljeg stakla, ali brzo su počele da stiču popularnost i za brojne druge primene. KPM Automobili d.o.o. su ovlašćeni distributer proizvodnog programa i rezervnih delova firme Pneumofore na teritoriji Srbije.

 

Dizajn proizvoda

 

Iako početne investicije u vakum sistem predstavlja samo deo ukupnih troškova životnog ciklusa, svaki deo dizajna mašine može drastično promeniti sve ostale faktore troškova tokom svog života. Pneumofore primarni ciljevi projektovanja su:

- Iako početne investicije u vakum sistem predstavlja samo deo ukupnih troškova životnog ciklusa,

- svaki deo dizajna mašine može drastično promeniti sve ostale faktore troškova tokom svog života.

 

Pneumofore primarni ciljevi projektovanja su:

- smanjite učestalost intervencija održavanja,

- smanjiti trajanje jedne intervencije,

- smanjiti potrošnjui,

- poboljšati pouzdanost,

- poboljšati efikasnost,

- povećaj trajnost glavnih komponenti,

- omogući široko dostupne komponente, pružajući punu prednost sistemu "ključ u ruke".

 

Analiza primene opreme

 

Sistem vakum postrojenja mora biti konfigurisan u skladu sa specifičnim zahteva korisnika. U cilju ostvarivanja maksimalne pouzdanosti i efikasnosti, svaka primena vakum  sistema pojedinačno je ispitana i analizirana za izbor i dimenzionisanje prave  vakumske pumpe i ostalih elemenata vakum sistema. Stručnjaci iz KPM obavljaju ovu uslugu, kao redovnu proceduru za svaki projekat:

  • - procena vakum potreba,
  • - precizna raspodela i distribucija vakuma,
  • - tačno dimenzionisanje kolektora,
  • - ispravno dimenzionisanje vakum rezervoara.


Podrška nakon kupovine

 

Pneumofore se trudi da troškovi korišćenja tokom životnog ciklusa sistema i dalje smanjuju i nakon nstalacije. Redovno održavanje i ostale naše usluge nakon kupovine igraju glavnu ulogu u pomaganju klijentima da obezbede pun potencijal performansi svojih vakum sistema. Nakon podrške korisnicima kroz početni proces specifikacije, raspored, definisanje i instalacije, opreme, KPM Automobili uzimaju aktivnu ulogu u optimizaciji ukupne performanse sistema u toku redovnog rada.

KPM stručnjaci i naši partneri pružaju punu podršku našim klijentima za redovno funkcionisanje i održavanje radi dugoročne upotrebe.

KPM Ugovori o održavanju sistema pružaju krajnjim korisnicima veliku sigurnost, kao i mogućnost da koriste  proširenu garanciju za sisteme koje poseduju.

AKCIJE

POMOĆ OKO KUPOVINE POLOVNOG VOZILA

Kupujete polovan auto ?

Каkо izabrati polovni automobil ?

Šta pregledati prilikom kupovine polovnog vozila ?

Kupovina polovnog automobila može da bude totalno promašena investicija. Prodavac naravno predstavlja sve prednosti polovnog vozila ne pokazujući tehničke mane vozila. Ali uz našu stručnu pomoć i napisan izveštaj imate detaljan tehnički pregled polovnog vozila pre kupovine, bez obzira na kojoj lokaciji da se nalazi vozilo.

Naše stručne službe će Vam pomoći da imate realnu sliku stanja polovnog vozila pre kupovine. Popunjavajem i slanjem formulara šaljete zahtev našin stručnim službama koje Vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku.

 

ZA ZAHTEV KLIKNITE OVDE.

 

PREPORUKA

Pogledajte našu prezentaciju gde je ponuda vozila

prodaja-vozila-zrenjanin

AKCIJE - SNIŽENJA - POPUSTI