Reč direktora

 

Poštovani,

zahvaljujem Vam se na poseti našem sajtu, na kome možete dobiti informacije vezano za komprimovanje vazduha i ostalih gasova na raznim pritiscima, upoznati se sa opremom koju nudimo, našim uslugama servisiranja, reparacije delova ili proizvodnje delova kako  i projektovanje i izvođenje instalacija za vazduh i ostale gasove i fluide.


Takođe bih želeo da Vam skrenem pažnju na našu stručnost u pružanju svih navedenih delatnosti o kojima ćete se informisati na  našem sajtu, a isto možete proveriti  u bogatoj listi zadovoljnih korisnika nasih usluga i proizvoda.

Ako nešto nismo naveli, a predmet je Vašeg interesovanja stojim Vam na raspolaganju, da Vam preko velikog broja naših saradnika širom sveta, obezbedimo informaciju, proizvod ili uslugu.

Želim Vam uspešan rad i očekujem saradnju sa našom firmom.

Direktor
Željko Milanović dipl.ing.maš.

AKCIJE

POMOĆ OKO KUPOVINE POLOVNOG VOZILA

Kupujete polovan auto ?

Каkо izabrati polovni automobil ?

Šta pregledati prilikom kupovine polovnog vozila ?

Kupovina polovnog automobila može da bude totalno promašena investicija. Prodavac naravno predstavlja sve prednosti polovnog vozila ne pokazujući tehničke mane vozila. Ali uz našu stručnu pomoć i napisan izveštaj imate detaljan tehnički pregled polovnog vozila pre kupovine, bez obzira na kojoj lokaciji da se nalazi vozilo.

Naše stručne službe će Vam pomoći da imate realnu sliku stanja polovnog vozila pre kupovine. Popunjavajem i slanjem formulara šaljete zahtev našin stručnim službama koje Vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku.

 

ZA ZAHTEV KLIKNITE OVDE.

 

PREPORUKA

Pogledajte našu prezentaciju gde je ponuda vozila

prodaja-vozila-zrenjanin

AKCIJE - SNIŽENJA - POPUSTI