Kompresori na vazduh - servis i prodaja

 

kompresori na vazduh - servis - prodaja - povoljne cene

 

Kompresori za vazduh firme KPM su visokokvalietni i profesinalni kompresori za industrijske potrebe. Posebno projektovani za rad pri najtežim uslovima koje zahteva savremna industrija.

 

KPM garantuje dug radni vek, pouzdan rad i proizvodnju komprimovanog vazduha. Svi delovi naših kompresora na vazduh (kompresorske glave, ventili, pločice) izrađeni su od kvalitetnog materijala što obezbeđuje siguran i pouzdan rad.

 

KPM je dugi niz godna prisutan na tržištu, kako prodaje tako i servisa kompresora na vazduh, tako da su naše radionice u potpunosti opremljenje svim potrebnim delovima za redovan servis kompresora na vazduh. Naš lager je u svakom trenutku uvek dostupan rezervnim delovima po veoma povoljnim cenama kao i mobilim ekipama za redovan servis i održavanje kompresora za vazduh.


Pored prodaje i servisa kompresora na vazduh, KPM se bavi i remontom i prodajom polovnih vijčanih i klipnih kompresora poznatih brednova. Svaka oprema koja servisirana u našim radionicama ima garanciju na sve ugrađene ili servisane delove.

 

 

 

 

kompresori za vazduh | kompresori za vazduh cena | kompresori za vazduh prodaja | kompresori za vazduh srbija | kompresori za vazduh novi sad | kompresori za vazduh zrenjanin | kompresori za vazduh servis | kompresori za vazduh na prodaju | kompresori za vazduh polovni | novi i polovni kompresori na vazduh

 

 

AKCIJE

POMOĆ OKO KUPOVINE POLOVNOG VOZILA

Kupujete polovan auto ?

Каkо izabrati polovni automobil ?

Šta pregledati prilikom kupovine polovnog vozila ?

Kupovina polovnog automobila može da bude totalno promašena investicija. Prodavac naravno predstavlja sve prednosti polovnog vozila ne pokazujući tehničke mane vozila. Ali uz našu stručnu pomoć i napisan izveštaj imate detaljan tehnički pregled polovnog vozila pre kupovine, bez obzira na kojoj lokaciji da se nalazi vozilo.

Naše stručne službe će Vam pomoći da imate realnu sliku stanja polovnog vozila pre kupovine. Popunjavajem i slanjem formulara šaljete zahtev našin stručnim službama koje Vam odgovaraju u najkraćem mogućem roku.

 

ZA ZAHTEV KLIKNITE OVDE.

 

PREPORUKA

Pogledajte našu prezentaciju gde je ponuda vozila

prodaja-vozila-zrenjanin

AKCIJE - SNIŽENJA - POPUSTI